02 oktober 2017

 © Foto Jan Beerling - 'De ballen van Bert'

Zie onderstaand bericht van Marijke Agterbosch. Nieuw tijdschrift KREK van Stadsdichter Marijke Agterbosch. Met bijdragen van o.a: Jan Beerling, Wynand Buursink, Hettie Franken, de heer Rubinsuk en Diana de Vries. Vormgeving Ricardo Liong A Kong.

Stadsdichter Hengelo brengt tijdschrift uit.
Marijke Agterbosch, sinds mei 2016 Stadsdichter van Hengelo. geeft in mei 2018 haar Stadsdichters speld over aan haar opvolger/ster. In de laatste maanden van haar Stadsdichterschap geeft zij - naast haar optredens - viermaal een tijdschrift uit onder de titel KREK. De bijdragen hebben allemaal betrekking op Hengelo. Volgens onze Stadsdichter is er veel te ontdekken in Hengelo. Zij wil graag haar energie steken in deze ontdekkingstocht. Het zal geen sensatie tijdschrift worden. Wel biedt het de lezer een poëtisch uurtje met wetenswaardigheden over en uit Hengelo. Natuurlijk zullen een paar Stadsgedichten niet ontbreken. Het tijdschrift is gratis en zal over diverse plekken in Hengelo worden verspreid tussen 5 en 14 oktober.
 
Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan de Nachtburgemeester van Hengelo, Tijs Jagers. Ook zal Claudio Bruggink - wethouder van o.a. cultuur - hierbij aanwezig zijn alsmede Gijs Eijsink namens Hengelo Leest.
De presentatie vindt plaats woensdagavond 4 oktober 2017 in het café van Metropool. Inloop vanaf 20.30 uur. Het officiële gedeelte is van 21.00 tot 21.30 uur. De entree is gratis.

Geen opmerkingen: